En nem og enkel måde at lave kendte modbillede på er at lave din yndlingsbolledej, hvor du så tilsætter noget kød og krydderi. Jeg brugte skinke, som jeg hakkede i mindre stykker samt noget stegt bacon. De giver en dejlig kød smag men også noget salt. Vær opmærksom på at bollerne skal have mere i ovnen, da du tilsætter fugt. Jeg tilsatte også noget oregano, som giver en dejlig duft og smag til bollen. Jeg brugte bollerne til en kylling/karry suppe med lidt ris og æble, som giver noget sødme. Ofte kan ost også være rigtig lækkert, da der kommer en fedme til bollen. God fornøjelse ♥️
Relatede indlæg
Hjemmebagte pitabrød
- Emilie Jørgensen
- 1. september 2018
Hvorfor ikke lave pitabrød selv? Det er super nem og fylder mere i maven. Der […]
Fødselsdagsboller
- Emilie Jørgensen
- 1. april 2022
En standard opskrift som jeg altid gør brug af, er opskriften på fødselsdagsboller. Da jeg […]
Surdej sammen | Historie
- Emilie Jørgensen
- 7. april 2020
Jeg har siden Danmark lukkede ned pga. Corona været på en surdejs rejse. Den startede […]