En nem og enkel måde at lave kendte modbillede på er at lave din yndlingsbolledej, hvor du så tilsætter noget kød og krydderi. Jeg brugte skinke, som jeg hakkede i mindre stykker samt noget stegt bacon. De giver en dejlig kød smag men også noget salt. Vær opmærksom på at bollerne skal have mere i ovnen, da du tilsætter fugt. Jeg tilsatte også noget oregano, som giver en dejlig duft og smag til bollen. Jeg brugte bollerne til en kylling/karry suppe med lidt ris og æble, som giver noget sødme. Ofte kan ost også være rigtig lækkert, da der kommer en fedme til bollen. God fornøjelse ♥️
Relatede indlæg
Hvidløgssnegle ala mor
- Emilie Jørgensen
- 4. november 2021
Min mor har på det seneste været i køkkenet, hvor hun bager de her fantastiske […]
Lette pizzasnegle og pølsehorn
- Emilie Jørgensen
- 19. august 2017
I min Rema1000 var der Finax blanding til 10 kr, så jeg valgte at købe […]
Tantes grovboller
- Emilie Jørgensen
- 1. maj 2018
Disse boller er fantasi boller. Grunden til at jeg kalder det fantasi boller, er fordi […]