En nem og enkel måde at lave kendte modbillede på er at lave din yndlingsbolledej, hvor du så tilsætter noget kød og krydderi. Jeg brugte skinke, som jeg hakkede i mindre stykker samt noget stegt bacon. De giver en dejlig kød smag men også noget salt. Vær opmærksom på at bollerne skal have mere i ovnen, da du tilsætter fugt. Jeg tilsatte også noget oregano, som giver en dejlig duft og smag til bollen. Jeg brugte bollerne til en kylling/karry suppe med lidt ris og æble, som giver noget sødme. Ofte kan ost også være rigtig lækkert, da der kommer en fedme til bollen. God fornøjelse ♥️
Relatede indlæg
Lette pizzasnegle og pølsehorn
- Emilie Jørgensen
- 19. august 2017
I min Rema1000 var der Finax blanding til 10 kr, så jeg valgte at købe […]
Pølsehorn
- Emilie Jørgensen
- 7. november 2018
Jeg har været ved at lave pølsehorn. Pølsehorn er jo den bedste ting, at have […]
Fødselsdagsboller
- Emilie Jørgensen
- 1. april 2022
En standard opskrift som jeg altid gør brug af, er opskriften på fødselsdagsboller. Da jeg […]