Too goo to go (anmeldelse)

billede-06-02-2018-19-43-02 billede-06-02-2018-19-44-45

I går fik jeg prøvet noget ny. Jeg har længe højt om konceptet “Too good to go”, og jeg har længe ville tage chancen og bestille en pose til billige penge.  Ved MinKøbmand i Skive bestilte jeg en pose til blot 25 kr. De skriver inde på appen følgende:

“I samarbejde med Too Good To Go kan du nu købe en “Magic Bag”. Posen kan hentes lige inden butikkens lukketid” Som i dette tilfælde var mellem 19.40-19.50. Videre står der: “Posen kan bl.a. indeholde bake-off brød, kager, juice, alt fra føledisken, pastasalat, sandwich, snacks, chokolade, majeri produkter m.m. – Til tider også være frugt eller grønt!”

Jeg fan af konceptet. Der er i dag kæmpe madspild, og det er ikke særlig godt for samvittigheden eller miljøet. Med tanken om, at der også er mennesker rundt i verden, som sulter, hvordan kan vi så smide så mange tons ud om dagen? Der er endda mennesker i Danmark som skralder, fordi de ikke har penge nok til at få mad på bordet.
Ofte bliver maden jo ikke gammel og ulækker af at være over salgsdatoen – butikken må bare ikke sælge det til kunderne. Efter at have læst beskrivelsen troede jeg, at jeg havde en idé om, hvad det var, jeg købte. Måske blev mine forventninger lidt urealistiske, for jeg blev en anelse skuffet, da jeg så fik åbnet posen.

Rugbrød Viking – sidste salgsdato/mindst holdbar til den 6. feb 2018.
Rugbrød Økorn – sidste salgsdato/mindst holdbar til den 5. feb 2018. Jeg hentede posen i går, og der var varen altså “en dag for gammel”.
DanCake Klassisk Bagt Æblekage – sidste salgsdato/mindst holdbar til den 1. feb 2018. Hvilket var lidt af et chok?
Gestus Yoghurtbrød (nedsat til 15 kr.) – sidste salgsdato/mindst holdbar til den 5. feb 2018.
Broccoli (nedsat til 15 kr.) – huller i emballagen.
Til sidst et gult rynkede æble.

Jeg er sku sådan.. lidt skuffet. Ikke sur for det er vel kun 25 kr., men jeg havde håbet på mere. Eller i det mindste at varerne havde sidste holdbarhedsdato, den dag jeg hentede posen. Boede jeg alene og havde et stram budget, ville jeg aldrig få nået at spise alt rugbrødet, og sikkert heller ikke det hvide brød. Har man en fryser, kan rugbrødet vel fryses ned og tages op på et andet tidspunkt, men hvad hvis det ikke er tilfældet? Ud fra beskrivelsen var det bare for godt til at være sandt. Nu sidder jeg og tænker på, hvad jeg ville have fået i posen fra bageren i stedet. Jeg kan ikke andet sige end tjaa… Der er ingen kritik af konceptet, for det er en rigtig god idé! Mine forventninger blev bare ikke indfriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *