Miste mødom

Min blog er meget personlig. Ikke så personlig som min dagbog, som mine tanker, men personlig i det omfang, at jeg skriver, hvad jeg mener, hvad jeg tænker, når jeg tænker det.
Jeg vil gerne taget et meget personligt emne op. Mødom.
Jeg havde hørt, at det var så nemt. At det ikke gjorde ondt. Jeg havde læst en masse først – jeg mener, hvem gør ikke det? Det er ligesom, at man øver sig i at kysse, inden man skal kysse. Men kysser måske sin hånd, spejlet eller en ske. Min gamle biologi lærer i folkeskolen, sagde en masse kloge ting. For eksempel at man skulle være sikker på, at det var den rigtige, som man var sammen med. At begge parter skulle være klar, også selvom den ene havde prøvet det. Det er vigtigt, at man stoler på hinanden, for at elske er noget helt unikt og specielt. Man deler hinandens kroppe, nogle siger, at man smelter til ét. Det lyder meget romantik ikke? Selvfølgelig sagde hun også noget andet. KONDOM, KONDOM, KONDOM. Jeg glemmer altid hendes ord.
Jeg var cirka 17, og i dag er jeg omkring 18 (i dag 20), og det var ikke som i romantiske film! Lad dig ikke narre, det kan også være omvendt. Det er derfor, at det er så vigtigt, at man er sammen med en, som man stoler på, som man holder af, som elsker en og som passer på en. Man skal ikke føle sig presset til at gøre det. Det skal være af lyst. Gør det ikke for at være sej. Gør det ikke, hvis du føler dig utryg. Når tidspunktet kommer sker det.
Jeg fortryder det ikke. Jeg kommer aldrig til at fortryde det.
Jeg vidste, at han var den rigtige. Han passede på mig. Jeg var forbløffede over mig selv den dag. En dag jeg aldrig glemmer.

Fra ældre blog. Udgivet 23. maj 2015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *