Sheltertur

Her for noget tid siden planlagde min kæreste og jeg en tur i shelter. Her i Danmark ligger der rigtig mange shelters og steder, hvor man gerne på sætte telt op uden at spørge om lov først. Det er forskelligt, hvor meget der er omkring shelterne. Toilet, legepladser, bålplads, vand. Alt dette kan man tjekke, inden man tager afsted. Vær opmærksom på at nogle af stederne kræver en booking. På Naturstyrelsens hjemmeside finder man en oversigt på et danmarkskort.

Kortet finder du ved at klikke HER 

Vi valgte en shelter tæt på byen Ejsing nær Vinderup. Den ligger ved en skovlegeplads, hvor der er vippe, svævebane, gynger og meget mere, men der er også en hjemmelavet fitnessbane. Der er rent vand, toilet, bålplads, bænke både under tag og udenfor. Det skal siges, at lige disse toiletforhold var rigtig gode! Der var rent og pæn med toiletpapir samt sæbe, og så var der også lidt varme på derinde. Vi havde taget en køletaske med, hvor vi havde lavet sandwich, som vi spiste til aftensmad, og så havde vi taget noget frugt med til morgen efter. Vi havde aldrig prøvet det før, så vi havde liggeunderlag med, dyner, puder og et tæppe. Når man vil overnatte i det blå, så er det rigtig vigtigt, at man har tøj med efter vejret – også når det bliver nat. Jeg havde taget ski-undertøj med, hvilket jeg var rigtig glad for!

Sommetider kan det være rigtig dejligt at komme ud og få noget frisk luft. At komme lidt væk fra hverdagen, nyde den danske natur og hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *