Jeg har bagt banankage, men jeg havde desværre ikke mere lækkert, mørkt chokolade, så jeg måtte så ud i slik skabet og finde noget, som kunne erstatte chokoladen. Jeg havde nogle maltesers, og bestemte mig for at gøre et forsøg med disse. Det er super lækkert, det giver den lidt chokolade som klær’ banansmagen rigtigt godt, men kagen får også noget at tygge i, da der inden i maltesers er en kiks.
Opskrift på banankage
2 æg
175 g sukker
– piskes til let og skummende
2 moste bananer
50 g smeltet smør
– tilsættes og røres i
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
– tilsættes og røres i
1 del mælk
– tilsættes efterfølgende og røres i
Hæld dejen i en smurt form drysset med lidt rasp. Bages ved 175 grader i ca. 40 min.
Hvor jeg så tilsatte maltesers ♥
One thought on “Banankage med maltesers”