Choko Cookies

img_6165 img_6167

Jeg lavede her i weekenden sammen med min kæreste nogle skønne cookies. Jeg synes godt, det kan være svært at finde en god opskrift på “småkager”, men jeg faldt over denne, og jeg kan kun anbefale den! Opskiften har jeg “lånt” fra Micki fra den store bagedyst, og den kan man finde under hans side på “mig og min mad”-hjemmesiden HER. Vi eksperimenterede lidt med noget karamel, men virkelig klædte dem!

Opskrift:
260 g mel
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
½ tsk salt
½ tsk natron
150 g blødt smør
130 g brun farin
130 g sukker
1 æg
100 g hakket chokolade
150 g chokoladeknapper

Bland mel, natron, bagepulver, vaniljesukker og salt, og sigt det over i en skål.

Pisk smør, brun farin og sukker lyst og luftigt – næsten 5 minutter – i en anden skål. Tilsæt æg til smørblandingen, og pisk videre.

Rør melblanding i smørblandingen, og rør det hele godt sammen. Tilsæt chokoladeknapper og hakket chokolade. Vend det kun lige sammen.

Kom massen i en skål eller lufttæt beholder. Sæt dem i køleskabet en halv time – eller natten over.

Form kugler på størrelse med golfbolde af dejen. Placer højst 6-9 cookies på en bageplade. De flyder meget ud. Bag dem i ca. 15-20 minutter ved 180 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *