Jensens Bøfhus

Det jeg husker tydeligt fra min barndom er shoppingturer med min mor, hvor vi ofte var ude at spise. Jensens Bøfhus var på listen over vores favoritter. Så fik vi en frokostbøf med sprøde skiver kartofler og en af de mange sovse, som Jensen står bag.

Sidste år sløjfede Jensens Bøfhus en masse af de traditionelle retter og skiftede dem ud. Rejecocktailen og de råstegte kartofler blev skriftet ud til fordel for salat med gedeost, lufttørret skinke og en vegetarret. Den virkede ikke så jordnært længere, eller som noget hele familien ville spise. Da jeg besøgte dem sidste år med kæresten, kiggede vi på menukortet, kiggede på hinanden, og så blev vi enige om, at vi ikke skulle spise der. Jensens Bøfhus har længe stået i en ringe økonomisk situation, da de er oppe imod andre restauranter som Dalle Valle, Flammen og Bones. Ikke at forglemme deres retsag mod en fiskerbutik, som fik kunder til at blive væk som en demonstration.

I år, 2018, valgte de at vende tilbage til en række af de klassiske retter og deres kendte logo. Vi var der forleden, hvor vi begge fik deres sommertilbud på frokostbøffen. Den lille til 59 kr. og den store til 79 kr. Vi bestilte maden 12.25 og fik den ca. 12.40. Der var rigtig hurtig betjening, både da vi skulle have bordet, de vi skulle bestille, og da vi skulle have maden. Jeg har vedlagt nogle billeder af menukortet, men sommertilbudene var ikke på kortet, dog fortalte servitricen om dem. Et forslag kunne være et lille kort ved siden af menukortet. Vi var rigtig glade for at kartofler og sovs var ad libitum, for vi kunne begge spise en gang kartofler mere og prøve en anden sovs. Vi bestilte ekstra kartofler og sovs kl 12.53 og de kom 13.02. Bøfferne var møre, stegt flot og dejlig krydret. Fritterne var varme og sprøde, samt var smagene på de forskellige sove, som jeg husker dem. Der var en hyggelig atmosfære, dog manglede jeg skildring omkring placering af toiletter.

Jeg tror virkelig, at Jensens Bøfhus gerne vil have et comeback, og efter mit besøg på Jensens Bøfhus i Viborg, har jeg været rigtig glad for, at jeg gav restauranten en chance til. Jeg sagde til mig selv inden mit besøg, at hvis jeg ikke var tilfreds denne gang, ville jeg ikke spise der igen, men som teksten antyder, så kommer jeg gerne igen. Så krydser jeg fingre for, at Jensens Bøfhus bliver ved med at være så jordnær og familievenlig.

Vi valgte at give restauranten 4,5 stjerne ud af 6.

Tak for mad.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *