Strikkeprojekt 1 | NOVICE SWEATER

Jeg er i denne corona-tid begyndt at strikke, da jeg har min kreative blog, og derfor følger andre kreative mennesker og projekter på især instagram. Jeg opdagede, at PetiteKnit, havde nogle begynder-venlige trøjer, som var gode til de første strikke projekter, samt er der en god gennemgang af opskriften step-by-step og nogle gode Youtube videoer. Helt i begyndelsen hæklede jeg, som også er vist på bloggen, men det var ligesom om, at det stressede mig mere, end at jeg kunne slappe af – som jeg gør ved at strikke.

Jeg fik målt mig selv, og bestemte mig for at en small ville kunne passe mig. Garnet er handlet i den lokale garnbutik, som kunne finde noget mindre dyrt garn, da jeg ikke syntes, at garnet skulle koste det hvide ud af øjnene, når jeg med sikkerhed ville lave en del fejl. Jeg har aldrig rigtig strikket noget før andet end én firkant, så jeg startede helt fra bunden. Garnet blev en gul farve fra Air Drops. Der findes nogle billige rundpinde på nettet, og hvis man har en bedstemor eller en mor, som strikker, er jeg også sikker på, at de har nogle, som ikke er i brug.

Indtil videre er jeg kommet til at strikke kroppen færdigt, og jeg har ladet nogle masker falde til nogle ærmer, når jeg engang kommer til det. Jeg glæder mig rigtig meget til at færdige resultat, så jeg forhåbentlig kan bruge den de lidt koldere sommer aftener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *