Ringholder

Jeg har været i “Julemandens værksted” med et kreativt sind. Der findes et hav af ting, man kan fremstille med cement, og jeg har været i gang med at lave kegler, som kan bruges til både pynt eller til at holde ringe. De første jeg lavede, forsøgte jeg mig med hård past, da jeg havde set en video på youtube, hvor de brugte netop det.

Problemet var bare, at når cementen så var blevet tør, og de skulle ud af formen, så flækkede de, og overfladen blev altså ikke ligeså pæn, som jeg gerne ville have. Derefter forsøgte jeg mig med plastlommer, og det var lige sagen. Jeg hang de fyldte forme op på en tørresnor til cementen havde sat sig. På den måde blev de ikke mast i en form.

Har man ikke cement liggende, så tror jeg helt bestemt, at man også kan benytte sig at selvhærdende ler, som blandt andet kan fås i søsterne grene.

Hele forløbet har jeg filmet, og det ligger tilgængelig på min instagram under “Ringcones”. https://www.instagram.com/kreativtsind

__________

I have been in the “Santa’s workshop” with a creative mind. There are so many things you can make with cement and concrete. I have been making cones that can be used for both decoration and hold rings. First I tried with hard plastic because I had watched a video on youtube where they just used it.

The problem was that when the cement had become dry and I unpacked the cones, they broke and the surface did not get as nice as I would like. Then I tried with plastic pockets (soft plastic) the result was much better. I hung the filled molds on a drying line until the cement had settled. That way they were not ruined/deformed.

 I have filmed the project and it is available on my instagram under “Ringcones”.
https://www.instagram.com/kreativtsind

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *