Neglebidder – tip og tricks

liquorice-root negle

Det er svært at komme “neglebidderiet” til livs, og det kan derfor være godt med nogle tips og trick. Jeg har selv været rigtig slem til det i mine yngre dage, og det kan være rigtig slemt at stoppe, selvom vanen er så uhygiejnisk, som den er. Jeg startede selv med at sige til mig selv, at jeg skulle stoppe – den ene dag til den anden. Det var dog ikke så let som sagt. Det er noget som sker pr. automatik, og det er ikke noget, som man altid register, at man gør. Min mor var også ihærdig med at hjælpe mig på vej. Hun havde hørt, at lakridsrod kunne være en god ting. Simpelthen i stedet for at bide negle, så skulle man kunne tage roden frem i stedet og så bide på den.  Dette kræver selvfølgeligt, at man ikke har noget imod lakridssmagen og den ret “pindende” smag. Det føles lidt som om, at man tygger på en gren.

Et andet trick er selvfølgelig “god negl”. Det smager væmmeligt, og det kunne gerne minde en om, at det er en dårlig vane. Jeg har dog ikke selv prøvet det. Jeg har hørt om andre, hvor produktet at levet op til forventningerne.

Det sidste trick jeg vil dele er billede nr. 2. Den måde jeg fik stoppet på fungerede således: Jeg gjorde noget ud af mine negle. Lav nogle fine mønstre som man ikke kan få sig selv til at bide i. Det er også ren terapi, når man sidder der og hygger sig 😉

Der findes negleteknikere, som kan gøre synet af de korte negle pænere. Det sker bl.a. med gelenegle. Der lægges gele ovenpå selve neglen, hvor det så er den “nye negl”. Jeg vil dog gøre opmærksom på, at det kan skade din naturlige negl nedenunder. Så når geleneglene forsvinder/files ned, så er din naturlige negl meget sart og slet ikke stærk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *