Læserbrev i SKØN

SKØN er et gratis magasin, som du kan hente i Matas hver 2. torsdag i måneden. Jeg synes ofte, at den er fyldt med en masse spændende artikler samt tips og tricks. Du kan som læser sende læserbreve ind til redaktionen, hvor de besvarer så godt så muligt. For noget tid siden skrev jeg ind til dem, hvor jeg forklarede omkring mit hår, der bliver tørt her om sommeren. Jeg fik et svar tilbage, at de ville bruge mit læserbrev i juli udgaven. Den som endnu er på gaden inden den skrifter her i august.

Jeg skrev følgende: Jeg er en ung kvinde med meget fint, tyndt og krøllet hår, som hurtigt bliver tørt om sommeren på grund af solen. Jeg har i lang tid kigget på forskellige produkter, men jeg synes, det er svært at finde rundt i. Jeg vasker håret to gange om ugen, og de andre dage er tørshampoo engang imellem en nødvendighed. Jeg tænker på, om der er en bestemt hårolie, som I kan anbefale, eller om I måske vil teste forskellige hårolier på et tidspunkt?

Mit læserbrev kan også læses på side 8.  Jeg fik et fint svar tilbage, hvor jeg blev henvis til en side anden side i magasinet, nemlig 10 tips fra materialisten. De henviste til side 28, men den nævnte artikel findes altså på side 42. Jeg blev ret forvirret, da der i teksten står leave-in-hårkur, men der er et billede af en balsam spray fra samme serie. Jeg endte derfor med at købe produktet på billedet – set tilbage skulle jeg nok have købt hårkuren, men nu skal sprayen altså bruges færdig.

Havtorn Balsamspray fra Matas

I forhold til balsam sprayen, så er det den med havtorn og hyldeblomst, hvilket er en skøn duft. Den skulle gerne give fugt og glans samt beskytte mod solens ud-stråler. Jeg vil dog sige, at det ikke er en “mist”, der kommer ud af flasken. Det er nærmere en hård stråle, som ikke rigtig fordeles i håret, jeg trykker derfor produktet ud i hånden og fordeler derefter i fugtigt hår. Jeg kan ikke rigtig mærke nogen forskel, hvis jeg skal være ærlig, udover at produktet dufter rigtig godt. Jeg havde nok bare håbet op en dissideret spray, og at jeg kunne mærke en forskel i forhold til før. Det bliver ikke til en genkøb, men måske hårkuren er bedre?

I forhold til mit læserbrev modtog jeg en gave fra SKØN. En vegansk  og vandfast mascara fra eyekos. Jeg har endnu ikke testet mascaraen, men jeg vender gerne tilbage med en anmeldelse. Har du noget på hjerte som for eksempel spørgsmål eller ideer til en artikel, så kan du skrive ind til SKØN på denne mail: red@skonmagazin.dk, og hvis dit brev bliver valgt, kan du også få muligheden for at modtage en gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *