Raclette

reklette

Der er ikke så mange, der kender til raclette, så jeg tænkte, at jeg ville fortælle lidt om, hvad det går ud på. Egentlig er der tage om en indendørs gril. Øverst er der en plade, som bliver varm via strøm gennem en ledning. Nedenunder er der nogle små skåle, som får varme via underpladen, og så er der oven varme. Så det er lidt ligesom en plade, hvor du kan mixe de ting, som du godt kan lide. Det sviner lidt, så vi tog voksdug og velourdug på, samt dækkede bordlampen med en pose, da det sprøjter fra grillen.
Det kræver ret meget! Det er noget, der skal hygges om – som man sidder med i et godt stykke tid.

Vi havde lavet salat (bestående af iceberg, agurk, rød peber, majs, tomat)  og hvidløgsbrød til. Så kan det spises, når man venter på sin pande eller noget kød fra grillen.
Udover havde vi:
Kød: små pølser, små bøffer, mørbrad stykker, kylling stykker, bacon stykker
Andet: løg, hvidløg, forårsløg, revet ost, pasta, æg til æggekage, championer,  olie til at smøre pander og grillen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *