Konfirmationskage

Sofie

Resultatet af weekendens bagning.
Den er i to lag. Hver lag består af to hvide bunde, en nøddebund, et lag chokolademousse og et lag jordbærmousse. Kagen er smurt op med nuancer af grøn smørcreme og pyntet med friske bær og chokolade.

OPSKRIFTER:

Hvidebunde:     http://himmelske-kager.blogspot.dk/2012/05/tips-til-lagkagebunde-bagning.html
Nøddebund:      http://www.oetker.dk/dk-da/opskrifter/r/jordbaerkage-paa-noeddebund.html

Chokolademousse: https://www.dr.dk/mad/opskrift/marcipanlagkage-med-appelsin-hindbaer-og-chokolade
Jordbærmousse:  http://annemettevoss.dk/klassisk-foedselsdagslagkage-med-jordbaermousse-og-konditorcreme/

Smørcreme: http://annemettevoss.dk/let-smoercreme/

Chokolademousse

Jordbærmousse

Velbekomme ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *