Amerikanske pandekager

Der er ikke noget som pandekager til morgenmad. Det er lidt forskelligt, hvilken slags pandekager jeg laver. De traditionelle, tynde pandekager kan godt være lidt tidskrævende end de amerikanske, så i dag vil jeg gerne dele opskriften med jer.

Amerikanske pandekager (ca. 15-20 stk.)
275 g hvedemel
2 spsk sukker
1/4 tsk salt
1,5 tsk bagepulver
5 dl mælk
2 æg
50 g smeltet smør/margarine

Først piskes mel og mælk, hvor der tilsættes et æg herefter. Derefter er det simpelthen bare at komme resten af ingredienserne i. Når dejen får luft huller, så er den klar til at blive vendt. Jeg har også før prøvet at komme æble i, samt lavet en “lomme” med nutella. Det gøres ved at man først kommer dejen på panden, så nutella i midten, hvorefter jeg kommer dej ovenpå igen. Det er rigtig lækkert!

__________

There is nothing like pancakes for breakfast. In Denmark the traditional panckes are thin, but today I would like to share the recipe for american pancakes with you.

Recipe (about 15-20 pieces)
275 g of wheat flour
2 tablespoons of sugar
1/4 teaspoon salt
1.5 teaspoons baking soda
5 dl milk
2 eggs
50 g melted butter

First whip flour and milk together, add the eggs afterwards. Then it’s simply just add the rest of the ingredients and whip. When bubbles appears flip the pancake. I’ve also tried adding apple before and I often make a “pocket” with nutella. This is done by first putting batter on the pan, so nutella in the middle, then again batter ontop. It’s really delicious!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *