Bananmuffins

Opskrift:

2 æg
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
125 g smeltet smør
2 modne bananer
100 g mørk chokolade
3 spk mælk

Æg og sukker piskes luftig og lyst. Bland herefter hvedemel, bagepulver og vaniljesukker ned i æggemassen sammen den afkølet smeltet smør og de moste bananer. Kom så hakket chokolade og mælken i blandingen herefter. Jeg kan personligt godt lide at komme kakao i dejn også, så her tilføjer jeg 2-3 spk kakaopulver samt lidt ekstra mælk. Kom dejen i forme. Der er til ca. 12.

Bages ved 200 grader, alm ovn i 15-20 min.

Jeg har på billedet toppet mine muffins med chokolademousse. Der har jeg brugt dr oetkers “færdig pose” kagemousse med chokoladesmag for nemhedens skyld. Her tilsætter du 2,5 dl mælk til posens indhold, pisker i ca. 5 min., og så vil der være en fin chokolademousse, som man kan sprøjte på. Den smager udemærket, men den slår altså ikke den rigtig chokolademousse lavet med fløde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *