Knækbrød med græskarkerner

Jeg har endnu en opskrift, som jeg gerne vil dele med jer andre. Det er en opskrift på knækbrød, som man både kan komme pålæg på, eller som man kan bruge som “snacks”, når man bliver lidt sulten.

Opskriften har jeg fået af min mors moster.

Opskrift (2 bradepander) 

1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1/2 dl græskarkerner
3 1/2 dl mel
1 1/2 tsk salt
1 tsk bagepulver
1 1/4 dl olie
2 dl vand

Overstående æltes godt sammen med en ske. Derefter deles portionen i to, hvor hver portion rulles ud mellem to stykker bagepapir. 200 grader, varm luft i ca. 15 min. Jeg har ikke varmluft på min ovn, så det er 200 grader, alm ovn i max 10 min.

____________________________________________

Recipe (2 roasting pans)

1 cup oatmeal
1 dl sesame seeds
1 dl of flax seeds
1/2 cup pumpkin seeds
3 1/2 dl flour
1 1/2 teaspoon salt
1 teaspoon baking powder
1 1/4 dl of oil
2 dL water

The above is mixed well with a spoon. Then the portion is split in two, each portion being rolled out between two pieces of baking paper. 200 degrees, warm air for approx 15 min. I do not have hot air on my oven, so it is 200 degrees, ordinary oven for max. 10 min