Biotherm Aquasource (anmeldelse)

Jeg er blevet valgt som en ud af 180 testpiloter af Biotherm Aquasource Super Concentrate. Jeg så på opslag på facebook fra noget, som hedder Smartson. Jeg meldte mig til, men jeg troede virkelig, at det bare var endnu en fake side, som ellers florerer overalt på nettet. Den 3. juli stod der en lille pakke til mig foran min dør, og jeg kunne slet ikke regne indholdet ud. Jeg havde godt nok bestilt noget tøj på ASOS, men jeg plejer som regel at hente det ved en butik, men pakken var ikke mærket med ASOS og bestemt ikke stor nok til at være tøj.

Jeg fik pakket kassen ud, og i den lå tre smukke flasker fra Biotherm samt to stykker papir med forskellig information. Det ene papir var fra Smartson, og den anden har en folder med information omkring indholdet af de tre flasker.

Biotherm har udviklet en produkttrio, som de har kaldt Aqua Super Concentrates, og den skulle passe godt til 18-24-årige, og den reklamerer for 24 timers fugt. Der er udviklet tre forskellige, som hver især gør noget helt særligt for huden, så man derfor kan vælge den eller dem, som passer til ens hudtype bedst. Min mor og jeg er også enige i, at sleve flaskerne er dekorative og super fine inde på badeværelset.

Jeg gennemgår lige de tre produkter, som de står skrevet.

Aqua Glow (lyserød)

God til normal/kombineret hud

En let ansigtscreme, som fugter og ensarter hudtonen og giver en skøn glød. Indeholder en kombination af vitaminer, der hjælper huden med ensartet hudtone og fremhæver hudens naturlige glød. Desuden indeholder den 35 forskellige mineraler (hvilket er de samme mineraler, der går igen ved de andre to). Der er blandt andet klor, selen, kalium, kalcium, kobber, vitamin A, B, D og aminosyrer. Biotherm kalder blandingen “Life Plankton Water”, som hjælper hudens naturlige frugtgivende netværk med at bevare fugten, så huden fremstår fugtet og velafbalanceret.

Selve indholdet af flasken ser ud som en normal fugtighedscreme.

Aqua Pure (grøn/blå)

God til normal/olierede hud

En let ansigtscreme, som fugter og hjælper med at holde huden ren, så den føles friskere hver dag. Indeholder salicylsyre, som er en eksfolierende ingrediens, der kan trænge ind i fedtet hud og tilstoppede porer. Giver velafbalanceret hud, som gør at den føles friskere. Desuden indeholder den 35 forskellige mineraler.

Indholdet er mere som en gele, der er lidt uklar.

Aqua Bounce (blå)

God til alle hudtyper

En let ansigtscreme, som fugter og giver en spændstigere hud, der føles blød og glat. Indeholder hyaluronsyre der virker som en fugtmagnet, så huden kan holde på fugten så længe så muligt. Der dannes en film på huden, som hjælper med at styrke hudbarrieren og giver hudoverfladen fugt. Desuden indeholder den de 35 forskellige mineraler.

Indholdet er lidt ligesom Aqua Pure, men den er i stedet helt klar.

Tanker omkring produkterne 

Doseringen ved ét pup er super godt ved alle tre produkter. Ved alle tre kan jeg mærke en forbedring i huden, når det kommer til fugt. Jeg synes, at Pure og Bounce virker til at lave den hinde, som står skrevet i beskrivelsen for Bounce, og jeg tror, at det er noget, som man lige skal vende sig til, hvis man er van til at huden kun føles fugtet – ligesom en typisk fugtighedscreme, hvor den tørrer ind.

Jeg har brugt Pure til aftenen, fordi der kan huden slappe af, og produktet kan få lov til at virke ugeneret, mens jeg engang i mellem har benyttet Glow om dagen – netop for at have den naturlige glød, som har været lovet. Når det kommer til uren hud synes jeg ikke rigtigt, at den gør så meget, trods den indeholder ingredienser, som gør gavn. Pure er derfor ikke et produkt, jeg ville sætte min lid til, når det kommer til forbedring af uren hud. Jeg kan heller ikke rigtig se den ensartede hudtone ved brug af Glow.

Min oplevelse af produkterne er derfor, at de er nogle gode fugtgivende cremer, som giver huden en følelse af at være frisk.

Alle flasker indeholder 50 ml, og prisen på flaskerne ligger omkring på 200 kr. pr. produkt.

#aquasuperconcentrates #Biotherm #experiencebiotherm #Smartson