Pakkekalender

Jeg besluttede i år, at jeg ville lave en pakkekalender til min skønne mor. 22 pakker og to kuverter. Min mor har nemlig fødselsdag den 12. december, og så er der en kuvert til den 24. december. Jeg har hovedsagelig brugt “genbrugspapir”, altså papir fra tidligere gaver. ♻️ De brune pakker er til min bonus far, for han skal jo ikke snydes.

Min mor blev vred til at starte med – måske fordi det kom så bag på hende. “Kan du ikke bare sige pænt tak?” sagde jeg. “Jo, jamen mange tak.” Hun blev altså rigtig glad alligevel, fordi hun sådan blev forkælet. Min mor plejer ikke at få pakkekalender, og hun hader selv at skulle lave eller købe ind til pakkekalender, fordi hun ikke rigtig ved, hvad hun skal købe.

Jeg er lidt tidligt ude, men jeg ville heller ikke stå med pakkerne nu end at julestressen kommer over mig – desuden er butikkerne også allerede i gang med at sælge diverse julekalendre. Jeg kiggede forleden i Nettos tilbudsavis, hvor man kunne købe en “gør det selv”-julekalender. Der er et hav af forskellige “gør det selv” modeller. Ved en enkelt søgning kommer det her frem.

https://www.houzz.dk/ideabooks/77270669/list/goer-det-selv-maaske-julens-soedeste-pakkekalender
https://bagebixen.dk/product/24-lage-julekalender-sort/
https://www.slojd-detaljer.dk/sortiment/skabe-dekorere/produkter-til-at-dekorere/papartikler/julekalender-1236

Der er altså mange muligheder for at lave en hjemmelavet pakkekalender til både børn og voksne! ♥

Indholdet kommer helt an på personen og målgruppen, samt hvor mange penge man har lyst til at lægge i en kalender. Hvis alt koster en 5’er bliver prisen 120 kr., hvor det så bliver 240 kr., hvis tingene koster 10 kr. Andre ting man kunne komme i en kalender er for eksempel hjemmelavet ting som smykker, fyldte chokolader, karameller, nøgleringe eller sten, der er blevet malet på. Det er egenlig kun fantasien, der sætter grænser.  Jeg kan af gode grunde ikke fortælle, hvad de forskellige pakker indeholder, men jeg tror bestemt ikke, at de bliver skuffet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *