Årets julekaldender

Igen i år har jeg lavet en julekalender til min mor, men denne gang ikke 24 pakker, det blev i stedet 4 lidt større og få små. “Er du ikke lidt tideligt på den?” Spørger du måske, men hvis man kigger rundt i butikkerne og på nettet, er året forskellige julekalendere sat til salg, og hvis man skal have fat i en, inden de bliver udsolgt, skal man være hurtigere ude end vente til dagen før december – med mindre man gerne vil betale lidt mindre for dem, som ikke rigtig bliver slog.

Jeg kan selvfølgelig ikke fortælle, hvad der er i pakkerne, men sidste år fik hun blandt andre sødesager, neglelakfjerner, vatpinde og shampoo. Kun fantasien sætter grænser, det er bare med at finde ud af, hvad personen ville kunne lide eller bruge.

Jeg havde bestemt overvejet den lette løsning denne gang, hvor jeg kunne bestille en på nettet, men jeg føler, at det bliver mere personligt, ved at vælge gaverne selv, og hvis man fx køber Matas kalenderne, er der måske 10 ting, som vedkommende slet ikke har brug for. Jeg havde også overvejet at købe æsker til gaverne, som kan genbruges til næste år også, men jeg blev for ivrig, så jeg skulle bare have pakket nogle gaver ind, så jeg kunne overraske min mor. Jeg har fundet nogle æsker, som kunne fungere rigtig godt til små gaver til jul. Der er så mange måder, man kan lave en julekalender – brug gerne alt det her som inspiration.

https://www.cchobby.dk/julekalender-af-24-aesker-dekoreret-med-decoupagepapir-og-stickers-i 

Overstående er 24 små æsker med låg, som ligger i en stor displayboks. Der er allerede tal på æskerne og ligeledes håndtag.

https://www.cchobby.dk/pakkekalender-af-fold-selv-aesker-dekoreret-med-gavepapir-i

Vil du selv lave æskerne fra bunden, kan man købe papir, der er klar til at blive foldet til æsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *