Thailand – oplevelser

img_7889 img_7767 img_7604 img_7791img_7800

Så tog tryghedsnarkomanen altså afsted alligevel.

Jeg er en tryghedsnarkoman med stort T. Jeg havde længe snakket med min kæreste om, at jeg gerne ville afsted på ferie. Vi snakkede meget om afbudsrejser pga. økonomi, og så blev det jo også højest sandsynligt et land i Europa, som jeg var stor fan af. Så var der jo ikke så langt hjem, og man havde jo også et europæisk sikkerhedsnet under sig, men det blev ikke helt som forventet.

Vi kiggede på verdenskortet, hvor min kæreste sagde, at han virkelig gerne ikke til USA eller Thailand, hvor han allerede havde været. Afbudsrejserne blev altså skubbet til side, hvor vi begyndte at kigge på de to lande i stedet. Thailand tiltalte os rigtig meget, og jeg kunne egentlig godt lide tanken om, at havde været dernede. Koh Samui blev forslået, og så gik jagten ellers ind på fly og hotel.

Vi valgte at stikke hele turen sammen selv. Mest for at spare nogle penge, samt at have muligheden for at bestemme selv. Under hele processen var jeg under pres og rigtig meget i tvivl, men da min kæreste havde betalt for billetterne, var der ingen vej tilbage. Vi fik så fundet et hotel, som havde en overkommelig pris for de to uger.

Vi rejste med Air France fra Billund til Paris og fra Paris til Bangkok, hvorefter vi skulle med Bangkok Airways til den lille ø, Koh Samui. Omvendt var hjemrejsen. Maden på flyveturene var ikke så slem, dom jeg havde forestillet mig, men hold op jeg fik noget luftsyge engang i mellem. Det er mange timer i fly. Vær opmærksom på at der skal udfyldes nogle indrejse og udrejse papir på flyet til Bangkok, men spørg personalet ved tvivl. Desuden skal vaccinerne tjekkes op på. Sørg desuden for forsikring. Tjek også bagage regler.

Hotellet var mega lækkert. Vi havde inklusiv morgenmad, hvilket var super dejligt. Vores værelse var rummeligt, en stor dobbeltseng, en altan, eget bad, toilet og badekar. Aircondition, køleskab med gratise vandflasker og et fjernsyn der ikke blev brugt. På selve hotellet var tre pools, en restaurant og en bar. Der var yderligere en spa og et fitness rum. Hotellet lå lige ned til standen, så til aften sad vi og nød solnedgangen, hvor vi også kunne se den store Buddha fra. Vi boede desuden tæt på en lille lufthavn, så det hørte vi en del til – det gjorde dog ikke os noget overhovedet.

Koh Samui har meget at byde på. Vi var en tur rundt på øen, hvor vi var rundt at se de forskellige seværdigheder. Desuden var vi heldige at have valgt at tage afsted, da der var Loi krathong, som er en lys festival. Vi fik sat vores egen krathong i vandet med vores syndere og tanker, hvilket var rigtig smukt.

Folket i Thailand er virkelig venligt og imødekommende. De siger Hej og smiler, så man føler sig rigtig hjemme. Der er selvfølgelig en kulturforskel, og den måde de lever på hernede i forhold til Danmark, men det er virkelig også interessant at opleve.

___________
De formelle ting:
Bookning af hotel på hotels.com. Deva Beach Resort & Spa på Koh Samui. 3500 kr. for 2 voksne i 14 dage med morgenmad.
Booking af fly på Momondo.dk, billetter fra flybillet.dk, 8650 kr. pr. billet. tur retur.

2 thoughts on “Thailand – oplevelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *