Vichy – Aqualia Thermal (anmeldelse)

På min facebookside dukkede en reklame op fra Vichy, hvor man kunne bestille en prøve af deres Aqualia Thermal light cream, hvilket jeg ikke kunne takke nej tak til. Mange af deres produkter har samme navn. I mit tilfælde har jeg modtaget Rehydrating Cream – light. Der findes også en gel, rich og serum, som har en lignende beholder.

Dette er en dagcreme, som ifølge deres hjemmeside er mod daglig belastning som kan lede til fugtfattig hud. Ingredienserne er 97% af naturlig oprindelse, denne sætning indeholder en *, men jeg ser ikke betydning af denne nogle steder på hjemmesiden. Den fugtgivende effekt skulle gerne holde i 48 timer. Den skulle desuden være behagelig, frisk mig huden uden tørhed og stramhed.

Aktiveingredienser er Vichy mineraliserende termisk kildevand, mannose – vegetabilsk plante sukker, hyaluronsyre og glycerin.

Cremen er til tør hud, og en creme som gerne skal bruges morgen og aften.

Jeg fik kun denne lille prøve, som nærmest kun er til en gang, og det kan derfor være svært virkelig at teste produktet. Jeg har også læst lidt anmeldelser fra andre, som giver udtryk for parfumeindholdet.

Testen

Selve cremen har altså en ret tydelig duft, altså med det mener jeg, at jeg nemt fornemmer tilstedeværelsen af parfume. Jeg synes, at den er nem at arbejde med, men jeg føler også, at den sætter sig på huden som en hinde. Den giver fugt – men kun til en hvis grad. Jeg synes derfor heller ikke, at den lever op til beskrivelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *