Clinique 72 hour (anmeldelse)

Jeg har været så heldig, at clinique har valgt mig som testperson til deres nye creme, moisture surge 72 hour auto-replenishing hydrator, som finde i 50 ml og 30 ml. Prisen for 30 ml er 145 kr., hvor man for 50 ml skal af med 225 kr.

En kort beskrivelse af produktet fra nettet lyser således:
Ny teknologi med aktiveret aloavand hjælper huden med at skabe sin egen indvendige vandkilde for at kunne fugte sig selv indefra. Den er fyldt med hyaluronsyre, naturens perfekte fugtmagnet, og tests viser, at den virker non-stop i 72 timer – selv efter du har vasket dit ansigt. Produktet er allergitestet, 100 % uparfumeret, parabenefri, ikke-aknegen og oliefri. Til alle hudtyper.

Denne tekst står også skrevet på selvepakken, som den søde krukke kommer i. I min pakke var også en lille prøve at en clinique even better foundation. Hvilket jeg var lidt forvirret over til at starte med.. meeeen.. på krukken står der, at den kan bruges under eller over makeup eller som en 5 min. maske.

Første gang med produktet
Det er første gang, jeg skal prøve produktet. Jeg har lige været i bad her til aften. Min første tanke er, at det er en sød krukke, som virker meget elegant, hvilket måske også skyldes den sarte lyserøde farve. Krukken var helt fyldt, og derfor var der en del creme på det ekstra låg, der ligger ovenpå åbningen. Desværre var der ingen “flap”, man kunne løfte låget af med. Jeg brugte en mængde på størrelse med et stort blåbær til hele ansigtet. Produktet var gele-agtigt, så jeg havde en stærk tvivl, om hvorvidt produktet ville tørre. Den virkede let på huden, da den så endelig kom på. Efter få minutter var produktet næsten ikke til at mærke, da det var blivet optaget i huden. Efterfølgende føltes min hud frisk og ikke tør, som huden godt kan være efter et bad.

Jeg har brugte produktet adskillige gange efterfølgende. Jeg synes virkelig, at den går ind og gør alt det rigtige, når det kommer til en ansigtscreme. Konsistensen er god, og jeg har ikke oplevet nogle udbrud i form af urenheder. Den går ind og giver en grundig fugt, som man også kan bruge, hvis man har lidt mere feddet hud. Desuden har min makeup været pænere, fordi min hud ikke på samme måde har manglet fugt.

*billderne er taget fra nettet, da jeg ikke fik taget nogle selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *