Kokostoppe og kokosmakroner

Jeg har været ved at genbesøge en af mine ældre opskrifter – nemlig kokostoppe.

I min opskrift har jeg benyttet smør.

Opskrift (20 toppe)

4 bæger med pasteuriserede æg, eller 5 æggehvider
250 g sukker
250 g kokosmel
40 g smør
1 tsk vaniljesukker

Alle ingredienserne kommes i en gryde, hvor sukker og smør smeltes sammen med de andre ingredienser. Dernæst tager man to skeer, hvor man placerer nogle klatter på en bageplade med bagepapir. Bages 10-15 min, 200 alm. ovn eller 175 varmluft.

Der er mange måder at lave denne lille kage på.

Kokostoppe med kondenseret mælk

1 dåse kondenseret mælk (findes blandt bageartikler i et supermarked)
300 g kokosmel

Overstående blandes sammen. 12 min. alm. ovn på 200 grader.

Kokosmarkroner ala bedste

75 g smeltet oma margarine/smør
250 g kokosmel
200 g sukker
2 æg

Æg piskes luftig med sukker. Kokosmel tilføjes, og dernæst det smeltede smør. 12-15 min. alm. ovn på 200 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *