Frugtkage

Her er en grundopskrift på en kagedej, som kan benyttes med forskellige frugter. Her er den brugt med rabarber fra haven.

Opskrift på grunddejen (40 x 25 cm form)

300 gram hvedemel
2 tsk bagepulver
3 tsk vaniljesukker

200 gram blødt smør
320 gram sukker 

4 æg
2 dl mælk

Sig de tørre ingredienser i en stål, og pisk sukker og det bløde smør sammen i en anden skål. Piske ét æg af gangen i smør-sukker massen. Rør mælk og de tørre ingredienser i massen skiftevis for at undgå klumper. Kom dejen i en smurt eller beklædt bageform på 40 x 25 cm.

Jeg har i min opskrift dernæst kommet rabarber vendt med sukker ovenpå dejen, hvorefter den er bagt 150 grader i 65 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *