Nøglering i læder

Det er længe siden, at jeg har været i det kreative hjørne, men der skete der, at jeg læste Søsterne Grenes DIY katalog, hvor jeg fik inspiration til at lave en nøglering til mine nøgler, så de er lette at kende og ikke mindst lette at hive op af taske. I kataloget har de benyttet sig noget bredere stykke læder, men da jeg ønskede mere “luft”, valgte jeg noget smalt læder.

Du skal bruge
Læderrem
Nøglering
Nitter
Hultang
Saks
Hammer

Jeg havde ingen hultang, og jeg købte heller ikke nogen hultang i Søsterne Grene, da jeg var inde at købe læderem og nitter, i stedet brugte jeg en boremaskine. De har nitter i forskellige størrelser, så det er vigtigt, at man tager dem, som passer bedst til læderremmen. Bag på nitte-posen ser du, hvordan man banker de to nitter sammen. Hvis man søger nitter til læder på nettet, kommer der også andre forhandlere frem, hvor nogle af dem sikkert er en smule billigere.

På Søsterne Grenes hjemmeside står følgende: Materialerne og værktøjerne, som benyttes i kataloget, forhandles fra torsdag den 27. september 2018, og så længe lager haves – se oversigten på side 62. Søstrene Grene vil dog løbende få nye hobbyvarer i butikken, både lignende varer og helt nye. Farver og designs vil variere på nye produkter.

Så hvis du ikke kan finde det, som du skal bruge, er jeg sikker på, at andre kreative forretninger som Panduro har det, som du mangler. Videre har jeg overvejet, om man ikke også kunne bruge et gammelt bælte, så man egentlig bare skulle bruge nitter og en tom nøglering.

Her er et eksempel på ringe til nøgleringe perleshoppen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *