Kakaosnitter

Den her kageopskrift er fra min mor. Den består af en mørdejbund, hvor der så kommer hindbærmarmelade og dernæst kokos på toppen. Den er sprød på toppen, men har et blødt indre, der komplimentere hinanden rigtig godt. Den har en bitterhed fra kakaoen og kokos, mens marmeladen giver kagen sødme.

Opskrift mørdej

250 g blødt margarine
260 g sukker
8 æggeblommer
500 g mel

Ælt mel, sukker og margarine sammen med æggeblommer til den har samlet sig. Pres dejen ud i en stor bradepande med bagepapir.

Smør herefter et lag hindbærmarmelade på bunden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Opskrift kokostopping 

8 æggehvider
480 g sukker
250 g kokosmel
4 spsk kakaopulver

Pisk æggehvider stive og vend resten i. Kom ovenpå bunden. Bag 200 grader, varmluft, 30 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *